Pentru ca ne pasa de sanatatea ta

La CardiOrto clinic viata ta este specialitatea noastra. Aici gasiti o echipa de medici cu experienta ce ofera o gama completa de servicii medicale. Va asteptam in CardioOrto clinic din Constanta pentru a va convinge.

Oferim servicii medicale in urmatoarele specialitati:

Ai grija de inima ta

Cardiologie

Cand vine vorba de probleme cardiace, CardiOrto clinic ofera toate resursele necesare pentru a va ajuta sa preveniti un eveniment cardiac. De la accesul la sfaturi privind stilul de viata, la ecografie Doppler, ne-am angajat sa oferim comunitatii instrumentele potrivite pentru a trai un  stil de viata care promoveaza sanatatea cardiovasculara.

Ai grija de aparatul locomotor

Ortopedie si Traumatologie

Departamentul de ortopedie-traumatologie din cadrul CardioOrto clinic este format din medici si terapeuti cu experienta vasta. Acestia diagnosticheaza si trateaza, prin metode minim invazive, peste 200 de afectiuni ale aparatului musculo-scheletal, printre cele mai comune fiind: leziuni ale genunchiului, umarului, soldului, ruptura de menisc, luxatie, tendinita, ruptura de ligamente.

Ofera-le picioarelor tale grija de care au nevoie

Chirurgie vasculara

Chirurgia vasculara este specialitatea chirurgicala care se ocupa cu tratarea afectiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Aceasta specialitate medicala necesita o pregatire speciala si tehnologie adecvata. Dotarea CardioOrto clinic din Constanta cu aparatura de inalta performanta, precum si experienta personalului medical vin in sprijinul formularii unui diagnostic corect si de inalta precizie pentru fiecare pacient.

Pentru o viata lunga si sanatoasa, aveti grija de sistemul digestiv!

Gastroenterologie

Departamentul de gastroenterologie a din cadrul CardioOrto clinic din Constanta ofera servicii de diagnostic si tratament pentru boli care afecteaza orice parte a sistemului digestiv, de la nivelul esofagului superior, stomacului și intestinului subțire pana la colon.

CardioOrto clinic din Constanta are o echipa de medici empatici, profesionisti, cu comptetente in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografia abdominala, ce se dezvolta constant participand la cursuri si congrese nationale si internationale. Investigatiile efectuate la CardioOrto clinic din Constanta sunt de cea mai buna calitate atat datorita echipei medicale, cat si aparaturii performante.