Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, depistarea, diagnosticarea si tratarea bolilor tubului digestiv si ale organelor anexe (esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subtire, colonului, ficatului, vezicii biliare, pancreasului).

Serviciile departamentului de gastroenterologie sunt urmatoarele:

 • Consult de specialitate

  Consultul gastroenterologic consta intr-o prima discutie intre medic si pacient, un schimb de intrebari si raspunsuri care au menirea de a pune un diagnostic pentru a imbunatati starea pacientului.

 • Ecografie abdominala

  Ecografia abdominala este o metoda de diagnostic imagistic nedureroasa, neiradianta si non-invaziva, fiind utilizata pentru a vizualiza organele si structurile din interiorul abdomenului, precum ficatul, vezica biliara, pancreasul, caile biliare, splina si aorta abdominala.

 • Tratamentul afectiunilor tubului digestiv

  Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros) si a organelor anexe (ficat, vezica biliara, pancreas).
  Afectiunile digestive sunt fara indoiala afectiuni frecvente. Multi dintre noi au avut cel putin o data in viata crampe abdominale, arsuri sau tulburari de tranzit.

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate servicii medicale.

  Da, sunt de acord ca datele mele să fie stocate în conformitate cu regulile stabilite în Politica de confidențialitate.