CardioOrto Clinic Constanta

Are ca obiectiv insanatosirea si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor prin servicii medicale centrate pe o abordare complexa, cauzala si integrativa a bolii. Ne straduim din greu sa colaboram cu medici profesionisti care sa iti acorde atentia si suportul de care ai nevoie pe tot parcursul tratamentului.

Inima ta cate vieti are?

Cardiologie

Toate tipologiile de afectiuni cardiace – congenitale, ischemice, aritmii, insuficientele pericardului sau insuficientele cardiace – sunt diagnosticate si tratate de catre cei mai buni medici specialisti in cardiologie, in cadrul CardioOrto Clinic Constanta, cu ajutorul echipamentelor medicale de ultima generatie.

Devotament, seriozitate si profesionalism

Ortopedie si Traumatologie

Fie ca este vorba despre traumatologie sportiva, despre afectiuni dobandite in urma solicitarilor de la locul de munca sau boli degenerative, specialistii sectiei de ortopedie si traumatologie din cadrul CardioOrto Clinic din Constanta isi propun ca fiecare pacient care ajunge in cabinet sa plece, in sensul propriu, pe picioare, perfect recuperat.

Ai grija de picioarele tale!

Chirurgie vasculara

Chirurgia vasculara este specialitatea chirurgicala care se ocupa cu tratarea afectiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Sistemul vascular aduce in atentia medicilor din ce in ce mai multe probleme cu care pacientii se prezinta.

Probleme de digestie, disconfort abdominal, tulburari de tranzit?

Gastroenterologie

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor digestive, colecistice, pancreatice, hepatice etc. Un consult gastroenterologic te va scapa de anumite indoieli privind durerea in capul pieptului, balonarea excesiva, durerile abdominale sau oboseala si varsaturi. Programeaza-te la CardioOrto Clinic Constanta pentru stabilirea unui diagnostic exact privind afectiunile gastroenterologice!