Cardiologia este studiul si tratamentul afectiunilor inimii si vaselor de sange. Unei persoane cu boli de inima sau boli cardiovasculare ii poate fi recomandat consultarea unui medic cardiolog. Un cardiolog este specializat in diagnosticarea si tratarea bolilor sistemului cardiovascular. Cardiologul va efectua teste si poate face unele proceduri, cum ar fi cateterizari cardiace, angioplastie sau introducerea unui stimulator cardiac.

Servicii medicale complete de prevenție, investigație, diagnostic și tratament al bolilor cardiovasculare

 • Consultatie

  Recomandam consultul cardiologic anual incepand cu varsta de 20 de ani. Daca ai doi sau mai multi factori de risc cardiac, programeaza-te la un consult cat mai curand.

 • Ecografie cord

  Aceasta este mai folosita metoda imagistica de evaluare a cordului. Datorita acesteia, medicul vede in timp real imagini ale cordului. Aceasta investigatie nu iradiaza si furnizeaza cu acuratete informatii atat despre structura, cat si despre functia inimii. Este neinvaziva si poate fi folosita in siguranta si la femei insarcinate si copii.

 • Electrocardiograma (EKG)

  Electrocardiograma (EKG) este o inregistrare a activitatii electrice a fibrelor musculare ale inimii si descopera neregularitati ale acesteia, ajutand la depistarea unei serii de proprietati si boli ale inimii.

 • Holter EKG sau TA

  Un monitor Holter este un dispozitiv care inregistreaza in mod continuu ritmul inimii in timpul activitatilor de zi cu zi, de obicei pe o perioada de 24 ore sau 48 ore.

 • Ecografie Doppler

  Ecografia vasculara Doppler este o metoda imagistica prin care se masoara viteza sangelui prin vase si se poate vizualiza structura acestora.

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate servicii medicale.

  Da, sunt de acord ca datele mele să fie stocate în conformitate cu regulile stabilite în Politica de confidențialitate.